Alkmaar, 24 februari 2014. Als warmloper voor The World Pole Sport Championship 2014, organiseerde de International Pole Sports Federation zaterdag klokslag 11.00 uur een Guinness World Record poging gelijktijdig paaldansen. Bij Elisa Jo Studio's in Alkmaar stond de dansstudio vol met 22 palen voor 22 paaldansende jongedames. Niet alleen ging het om het record, het ging ook om geld inzamelen voor KWF kankerbestrijding. Na ongeveer zes minuten kon er een feestje worden gevierd, want de wereldrecordpoging bleek een succes. En in Alkmaar werd ook nog eens 1433,50 euro ingezameld. 

KT Coates, voorzitster van de IPSF, wilde het record uit 2006 verbeteren. Destijds haalde ze daarmee 50.000 Britse ponden op voor de kankerbestrijding. Meer dan 300 mensen op meerdere locaties in meerdere landen dansten toen op de zelfde tijd, op het zelfde nummer met de zelfde choreografie.

Zaterdag was het ook  Open Dag en werden er proeflessen en workshops georganiseerd voor het publiek. Dynamic Fit sponsorde de recordpoging met het beschikbaar stellen van de zaal.

Pin It
Bekeken: 950x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/