Alkmaar, 26 februari 2014. Voor de komende editie van Karavaan zoekt de organisatie nog enthousiaste vrijwilligers die van theater en van aanpakken houden. Wie altijd al een kijkje heeft willen nemen achter de schermen van een theaterfestival kan dat nu doen door zich aan te melden. De leukste taken zijn voor de vrijwilligers, zoals het begeleiden van publiek tot het ontvangen van artiesten en hen wegwijs maken in het festival. Ook zoekt Karavaan ieder jaar naar sterke handen voor het afbreken van het festival. De voorbereidingen zijn al in volle gang. 

Theaterfestival Karavaan reist van donderdag 8 mei tot en met maandag 9 juni langs zes locaties in Noord-Holland. Afgetrapt wordt bij de Hondsbossche en Pettemer Zeewering. Dan komt Zandvoort erbij  op 17 en 18 mei. Daarna trekt de karavaan langs Hoorn, Bergen en eindigt in Heiloo en Slootdorp - Wieringermeer.

Mensen die zich willen aanmelden kunnen dat doen op de website van Karavaan.  Wie nieuwsgierig is maar eerst nog meer wil weten, kan de speciale vrijwilligersinformatieavond op dinsdag 1 april aan de Bergerweg 1 in Alkmaar bijwonen. Op deze avond wordt uitleg gegeven over het vrijwilligerswerk en het festival zelf. Aanmelden voor deze avond kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 1531x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/