Broek op Langedijk, 26 februari 2014. De bestuurder van een Volvo zag een fietser zonder licht en tikte hem aan met de neus van zijn auto. Toen de automobilist uitstapte begon de jongeman aan hem te duwen en te trekken. Kort daarna gaf hij de verbaasde automobilist een kopstoot en begon hij te schoppen. Buurtbewoners die zich met het voorval begonnen te bemoeien zorgden ervoor dat de hij ophield, naar zijn fiets liep en wegfietste. De gealarmeerde politie is naar hem op zoek gegaan, samen met een aantal buurtbewoners. Het slachtoffer is met diverse verwondingen aan het gezicht, waarschijnlijk ook een gebroken neus, en andere pijn in het lichaam naar het ziekenhuis gebracht.

Het signalement van de fietser is: jongen ongeveer 25 jaar rijdend op een herenfiets. Hij droeg zwarte werkschoenen, een werkbroek en een zwarte jas met mogelijk een geel logo. Hij heeft donkerblond opgeschoren haar.

 

Pin It
Bekeken: 1143x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/