Alkmaar, 28 februari 2014. Twee leden van motorclub Hells Angels zijn in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden op het Waagplein. Tegen 00.30 uur kreeg de politie melding van een mishandeling in een horecagelegenheid op het plein. Toen agenten aankwamen troffen zij het 19-jarige slachtoffer met verwondingen aan het gezicht. De verdachte kon vrij kort daarna worden aangehouden. Een ander lid van de motorclub bemoeide zich met de aanhouding en sloeg een agent in zijn gezicht. Ook hij werd aangehouden. Tegelijkertijd werd een raam van een politieauto vernield. Onderzocht wordt wie verantwoordelijk is hiervoor. De twee Hells Angels zijn overgebracht naar het politiebureau. Het 19-jarige slachtoffer moest naar het ziekenhuis ter behandeling van zijn verwonding.

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Zij kunnen contact opnemen met de recherche in Alkmaar. Dat kan ook via Meld Misdaad Anoniem.

Pin It
Bekeken: 1565x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/