Heiloo, 28 februari 2014. Meerdere inwoners zijn helemaal niet blij met de plannen van het Ministerie van Veiligheid en Justitie om een grote C2000-zendmast in het zuidelijke deel van Heiloo te bouwen. Een aantal van hen hebben de gemeente voorgelegd om er twee buiten de bebouwde kom te plaatsen. Die twee masten zouden dan in het zuidwesten moeten komen, ten zuiden van de Vennewatersweg, en ten oosten van het dorp. Dat zou meteen de dure grond aan de Westerweg, waar de geplande mast zou moeten komen, beter benut kunnen worden. En dan hoeft er ook niet voor de geplande wijk De Zandzoom geïmproviseerd te worden.

Burgemeester Romeyn van Heiloo liet in een gesprek met een aantal bewoners weten dat hij weinig kans ziet van slagen. Er is geen bezwaar mogelijk op het besluit van het ministerie, maar is wel bereid de kwestie aan de gemeenteraad voor te leggen. Wellicht dat er onderhandeling mogelijk is met de Meldkamer Diensten Centrum, die over de masten gaat.

Pin It
Bekeken: 1169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/