Alkmaar, 28 februari 2014. Met frisse moed organiseert de eredivisieclub Plubos weer een reeks activiteiten van de zaalvoetbalacademie voor meiden van 10 tot 18 jaar. Eind 2013 moest het evenement afgelast worden. "Door het wegvallen van subsidies was het noodzaak andere geldschieters te vinden, we zijn dan ook heel blij dat we Plubos kabeltechniek, onze clubsponsor, bereid hebben gevonden de academie te sponsoren," meldt Mirjam van Dijk, speelster en hoofd sponsorzaken. ''We willen het cursusgeld betaalbaar houden om een breed publiek te bereiken, dat is belangrijk voor de promotie van de sport in het algemeen en het jeugd meisjesvoetbal in het bijzonder." 

De vereniging werkt nauw samen met de KNVB en andere eredivisieverenigingen om het vrouwen zaalvoetbal op een hoger plan te brengen. En dan moet je investeren in de jeugd. Met de input van talenten uit de zaalvoetbalacademie staat de hoofdmacht van Plubos momenteel op een eervolle 5e plaats. Deze speelsters worden ook weer ingezet bij de trainingen van de academie onder leiding van keepster Nanouk Groentjes. Dit wordt altijd erg gewaardeerd door de deelnemers van de academie.

Het trainersteam is verder uitgebreid met Paul Hofstee, die veel ervaring heeft in het jeugd zaalvoetbal bij de jongens (White Stones) en ook in het vrouwenvoetbal zijn sporen verdiend heeft bij Watervogels en Plubos zelf.

Wie kennis wil maken met het snelle attractieve spel of zich verder wil ontwikkelen als zaalvoetballer kan vanaf zondag 30 maart terecht in de Oosterhout. Voor meer info ga naar de Facebookpagina van FC Plubos en bekijk de trailer.

Pin It
Bekeken: 1238x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/