Alkmaar, 03 maart 2014. De dames van Kolping Boys oefenden zondag tegen de nummer 5 uit de Hoofdklasse, Buitenveldert. De Alkmaarders creëerden in de eerste helft beduidend meer kansen dan de Amsterdammers en kwamen dan ook op voorsprong. De keepster van Buitenveldert speelde de bal eenvoudig in de voeten van Woldhuis, die daar op haar beurt wel raad mee wist en dit direct afstrafte: 0-1. Niet veel later werd de stand alweer gelijk getrokken. Uit een corner was niet helemaal duidelijk of de bal geheel de doellijn had gepasseerd, de dienstdoende scheidsrechter besliste van wel en het werd 1-1. In het restant van de eerste helft werd niet meer gescoord en bleef het bij die 1-1.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen Kolping opnieuw een fout van de Amsterdamse keepster afstrafte. Ditmaal was het Van Ee die het doel trof: 1-2. De wedstrijd ging op en neer en de Alkmaarders kregen goede kansen om de voorsprong uit te breiden, maar wisten deze niet te verzilveren. Buitenveldert maakte de gelijkmaker en het leek af te gaan op een gelijkspel. Zowel Kolping, middels een doelpunt van Kraakman, als Buitenveldert scoorden echter nog eenmaal en zo werd de eindstand bepaald op 3-3.