Alkmaar, 12 maart 2014. Op 29 en 30 maart aanstaande organiseert SBS Jazz in samenwerking met Filmhuis Alkmaar het vijfde Jazztival. Vorig jaar kon het festival niet doorgaan wegens gebrek aan fondsen en ook dit jaar was het weer spannend met de verdwijning van Provadja. Het was sinds 2009 de vaste plek voor Jazztival. Maar de organisatie kan ook terecht nu het pand tot Filmhuis Alkmaar is omgetoverd. Het was na groen licht wel een hele uitdaging om het in zo'n korte tijd het vijfde Jazztival op te tuigen, maar het gaat lukken.

De line-up voor het jazzfestival in Alkmaar is rond, met artiesten van Alkmaarse bodem, maar ook regionale, nationale en internationale jazzmuzikanten. En met klinkende namen, zoals het Bart Lust Quintet, de Gerard Kleijn Group, het Robert Rook Trio, Oosterdok 4 en de meesterpianist Enrico Pieranunzi.

Tijdens het Jazztival zijn kaarten verkrijgbaar aan de kassa van Filmhuis Alkmaar. In de voorverkoop zijn kaarten online tegen gereduceerd tarief te bestellen via de website van het Jazztival en Filmhuis Alkmaar. De voorverkoop is inmiddels gestart.

20140312 flyer jazztival

Pin It
Bekeken: 1613x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/