Alkmaar, 18 maart 2014. Wethouder arbeidsmarktbeleid Elly Konijn heeft de bloemenwinkel Flowers for Charity geopend. De ‘one-week shop’ op de Achterstraat 50 is een project van studenten van het Clusius College Alkmaar. Met onder andere de verkoop van de bloemen zamelen zij geld in voor het goede doel. Wethouder Konijn: ‘Als wethouder arbeidsmarktbeleid vind ik het van belang dat jongeren praktijkervaring opdoen. Op deze manier worden ze klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Flowers for Charity is een prachtig initiatief met alleen maar winnaars. De leerlingen doen praktijkervaring op en er wordt geld ingezameld voor het goede doel. Bovendien geeft het levendigheid in de stad. Dat is weer goed voor ondernemersklimaat in de binnenstad.”

De vierdejaars leerlingen van de opleiding Bloem & Design hebben met het project ‘Bloemwerk met een doel’ al verschillende activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinder Huis VU-Medisch Centrum. De winkel-voor-een-week vormt de afsluiting van het project. De leerlingen verkopen voorjaarsbloemen, maar ook exclusief glaswerk, potterie, voorjaarsarrangementen en designlampen van de firma Zuiver te Zaandam. De producten worden gesponsord door verschillende groothandels en kwekerijen uit de bloemendetailhandel. De volledige opbrengst van de verkochte producten gaan naar het goede doel.

Pin It
Bekeken: 1071x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/