Alkmaar, 18 maart 2014. Woensdagavond 19 maart wordt in RTVNH's opsporingsprogramma Bureau NH aandacht besteed aan een beroving op de Europaboulevard in Alkmaar. De beroving vond plaats op donderdag 13 februari. Een 69-jarige vrouw werd rond 11.30 uur beroofd van haar geld toen zij gepind had. Op het moment dat het geld uit de automaat kwam stond er opeens een man naast haar die het geld wegpakte. Toen de vrouw de dader bij zijn mouw pakte trok hij een mes en bedreigde haar hiermee. Er waren meerdere omstanders die op dat moment niet ingrepen en ook niet 112 niet belden.

De dader is een negroïde man van 1.80 tot 1.90 meter lang met een gezet postuur. Hij droeg een zwarte muts met daaroverheen een met bont afgezette capuchon, een zwarte jas, een zwarte broek en blauwwitte gymschoenen. Het vermoeden is dat de dader in de omgeving woont. De politie zou graag met deze getuigen in contact komen.

Bureau NH wordt woensdagavond 19 maart om 18.30 uur en wordt om 21.15 en 23.45 uur herhaald. De uitzending is ook te zien op de website van RTVNH.

Pin It
Bekeken: 1884x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/