Alkmaar, 18 maart 2014. Al vier jaar reist Het Zandkasteel, gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv-serie, langs alle theaters in Nederland. De nieuwste voorstelling, met de titel: 'Op zoek naar Wilde dieren', is op zondag 23 maart maar liefst 2 keer in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest te zien. Aanvang 14.00 en 16.00 uur.

Prinses Sassa en Toto beleven in Het Zandkasteel vele avonturen en nu gaan ze op safari. Tijdens hun spannende tocht komen ze het hele dierenrijk tegen; een brullende leeuw, een krokodil, stampende olifanten maar ook een sissende slang... Gelukkig is Koning Koos met ze mee! Samen dansen ze de Neuzenkriebeldans en zingen ze liedjes over Krokodoke en andere wilde dieren. 'Op zoek naar Wilde dieren' is een leuke en leerzame voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. Na afloop mag iedereen op het toneel komen en kunnen kinderen samen met Koning Koos, prinses Sassa en Toto op de foto.

Toegangskaarten voor ' Het Zandkasteel' kosten € 17 (Kind € 15) en kunnen worden gereserveerd via de website van De Vest of via de kassa.

Pin It
Bekeken: 1289x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/