Alkmaar, 18 maart 2014. Zaterdag 22 maart is er in de Mare Nostrum een fototentoonstelling van de cursisten uit de topklasse van fotografe Laura Wanders. De tentoonstelling met ruim 75 foto's is te bezoeken tussen 14.00 en 17.00 uur. Die middag zijn er gratis miniworkshops portretfotografie te volgen. De volledige opbrengst van de tentoonstelling gaat naar het goede doel "Animal Care Malta". Iedereen kan vrij binnen komen kopen, van jong tot oud. Foto's zijn ook na te bestellen en er is verkoop van (foto)ansichtkaarten.

Wie interesse heeft in de gratis miniworkshops van Laura Wanders moet natuurlijk niet zijn of haar camera vergeten mee te nemen. Er is ook een prijsvraag waarmee een fotocursus voor beginners te winnen is ter waarde van € 95,00. De entree deze dag is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor het goede doel is meer dan welkom.

De volledige opbrengst van de tentoonstelling en foto- en kaartverkoop gaat naar het goede doel "Animal Care Malta". Deze stichting zet zich onder andere in voor het castreren en steriliseren van de straatkatten op Malta. Deze tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door drukkerij Stuba.

Meer info over Laura Wanders op haar website en over Animal Care Malta op diens eigen website.

 

Pin It
Bekeken: 2211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/