Alkmaar, 18 maart 2014. Dinsdag 25 maart van 20.00 tot 22.00 uur organiseert de initiatiefgroep Gender en Burgerschap Noord-Holland in bibliotheek Kennermerwaard, locatie Alkmaar Centrum Gasthuisstraat 2 een bijeenkomst over actief burgerschap en participatie. Tijdens de bijeenkomst geeft Evelien Tonkens een interactieve lezing over theorie en praktijk. Zij is bijzonder hoogleraar actief burgerschap aan de Universiteit van Amsterdam. De lezing begint om 20.00 uur, vanaf 19.00 uur is de inloop met hapjes en muziek.

Kosten voor de avond € 5,-. Aanmelden kan bij de klantenservice tijdens openingstijden van de bibliotheek. Voor inlichtingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5616418.

Pin It
Bekeken: 1282x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/