Alkmaar, 23 maart 2014. Voor de reprise van de voorstelling 'Buutvrij' van het cabaretduo Van der Laan & Woe blijkt zoveel belangstelling, dat de voorstelling op zaterdag 19 april is verplaatst naar de Grote Zaal. Er zijn dus extra kaarten in de verkoop. Ook voor de voorstelling op 20 april zijn nog kaarten beschikbaar.

Het gaat goed met Van der Laan & Woe. Ze maken iedere zaterdagavond hun opwachting in  De Kwis van Paul de Leeuw en waren eind afgelopen jaar te zien in de VARA'Oudejaarsconference 2012'. Met hun vorige programma 'Superlatief' won het duo de Neerlands Hoop voor meest veelbelovende cabaretiers, met de vijfsterren-opvolger 'Buutvrij' koppen ze alle verwachtingen ruimschoots in. "Van der Laan & Woe superieur", schreef De Telegraaf. "Extreem veelzijdige cabaretiers. (...) Een voorstelling die bijna uit zijn voegen barst van de sterke scènes en komische vondsten", zag de Volkskrant.

Toegangskaarten voor 'Buutvrij' kunnen worden gereserveerd via de website van het TAQA Theater De Vest of bij de kassa. 

Pin It
Bekeken: 1490x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/