Alkmaar, 23 maart 2014. Bij de tentoonstelling Van Oostsanen – de eerste Hollandse meester worden talloze activiteiten georganiseerd. Vrijdag 28 maart is de tentoonstelling in Stedelijk Museum Alkmaar het decor voor een unieke schrijfworkshop door Christine de Vries. Met kleine schrijfopdrachten en een duidelijke instructie worden de deelnemers uitgenodigd om te kijken naar de kunstwerken, zich in te leven in het schilderij, hun fantasie aan te spreken en vooral ook plezier te beleven aan het schrijven van korte teksten.

Stap voor stap worden de kijk- en schrijfopdrachten aangereikt. Om aan deze workshop te kunnen deelnemen is er meer bereidheid en aandacht nodig dan schrijftalent. Het schrijven wordt gebruikt als middel om te komen tot een nieuwe manier van waarnemen en creatieve vorm van (zelf)expressie. Na afloop kan deze methode op andere tentoonstellingen en exposities worden toegepast.

Christine de Vries heeft ruim 20 jaar ervaring in het geven van creatieve schrijfcursussen. In haar cursussen staat niet het product, maar het creatieve proces centraal. Deze serie workshops bevat nieuwe schrijfopdrachten.

Het Schrijfmuseum wordt 3 keer georganiseerd deze lente: vrijdag 28 maart, woensdag 30 april en vrijdag 30 mei, telkens van 10.30 tot 12.30 uur. De workshops vinden plaats in het Museumatelier en per keer kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen. Deelname is 15 euro + entree museum, te voldoen op de dag van de workshop. Inschrijven kan uitsluitend telefonisch bij het museum.

Voor meer informatie over de tentoonstelling en de activiteiten rondom Van Oostsanen op de speciale Van Oostsanen website. Informatie over de schrijfcursussen van Christine de Vries is -hier-.

Pin It
Bekeken: 1497x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/