Egmond-Binnen/Nieuwendijk/Tilburg, 24 maart 2014. Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft in het land nogal wat teweeg gebracht het afgelopen weekend. Zondag rond 07.45 uur reageerden agenten op een melding dat een mogelijk dronken man over de A27 richting Breda reed. De man had de aandacht getrokken door zijn rijstijl. Agenten zagen de auto ter hoogte van Nieuwendijk rijden en gaven een stopteken. De bestuurder negeerde het stopteken, nam de afrit Hank om vervolgens meteen de snelweg weer op te rijden. Na een korte achtervolging op de snelweg nam de man op het laatste moment de afrit Oosterhout-Zuid. Daarbij verloor hij de macht over het stuur en reed tegen een verkeersbord. De bestuurder nam weer de benen en verdween in de richting van industrieterrein Vijf Eiken. Agenten konden hem daarna niet meer vinden.

Waarom is dit regionaal nieuws? Wel, de verdachte had zaterdagnacht bij een 56-jarige inwoner van Egmond-Binnen gelogeerd... en vroeg in de ochtend de auto van zijn gastheer gestolen. De auto waarmee hij zichzelf om 07:45 uur in de spotlight reed op de A27. Wat de relatie is tussen de twee mannen, is onbekend. 

Het verhaal is nog niet klaar. In de avond kregen agenten in Tilburg meerdere meldingen over een man die voor overlast zou zorgen op de Westertorenlaan in Tilburg. Nadat ze een aantal keer niemand hadden aangetroffen, kwam er rond 21.45 uur opnieuw een melding. Dit keer troffen agenten de overlastgevende man wel aan. Het bleek te gaan om de eerder die dag ontkomen autodief / brokkenpiloot. De verdachte kon worden aangehouden, maar verzette zich hevig. Toen hij eenmaal geboeid in de politieauto zat, schopte hij tegen de stoelen en tegen een deur. Ook probeerde hij een agent, die hem de autogordel wilde omdoen, te schoppen en te bijten. De man is uiteindelijk overgebracht naar een politiebureau en ingesloten.

Pin It
Bekeken: 1091x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/