Alkmaar, 24 maart 2014. Maandag rond 15:20 uur vond er een kop-staart botsing plaats met een auto en een vrachtwagen op de kruising Huiswaarderweg - Schinkelwaard. Een vrouw reed in haar Renault Twingo op Huiswaarderweg richting de A9. De verkeerslichten bij de Schinkelwaard sprongen voor haar op oranje. Zij wilde toen stoppen, iets waar de vrachtwagenchauffeur van GP Groot die achter haar reed niet op rekende. Hij kon niet op tijd remmen en knalde op de Renault. 

De betrokkenen konden naar het verderop gelegen tankstation rijden om het ongeval af te handelen. De ambulance en politie waren opgeroepen om assistentie te verlenen. Het ambulancepersoneel heeft, in ieder geval uit voorzorg, de vrouw gestabiliseerd op de plank en naar het MCA gebracht ter controle.

20140324 auto vrachtwagen kopstaart

Pin It
Bekeken: 1598x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/