Alkmaar, 31 maart 2014. Zondagavond speelden de dames van DAW tegen De Duinkikkers uit Soest. Het werd een eenvoudige avond voor de Alkmaarse dames: 3-11. De Alkmaarders begonnen met wat slordige momenten voor het doel van de Duinkikkers, maar wisten toch via een 0-1 voorsprong het eerste kwart met 1-2 af te sluiten. In het tweede bedrijf gingen de dames van DAW bewegelijker spelen en liep de ploeg uit naar 1-4. Het verzet van de Soesters was gebroken en de Alkmaarse waterpolosters liepen eenvoudig uit naar 1-7 in het derde kwart en sloten het vierde kwart af met 3-11.

Door de overwinning blijft het bovenin ontzettend spannend en maakt DAW nog steeds kans op plek twee, maar dan moet concurrent SG Amersfoort wel een fout maken. Dat deed Amersfoort afgelopen weekend in ieder geval niet want het versloeg directe concurrent van DAW De Snippen nipt met 7-8. 5 april komt DAW weer in actie wanneer het het opneemt tegen middenmoter Aquarijn in de Hoornse Vaart. SG Amerfoort ontvangt een andere middenmoter: DWT. Koploper UZSC is niet meer te achterhalen voor beide ploegen en is daarmee de kampioen.

Pin It
Bekeken: 940x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/