Alkmaar, 1 april 2014. Dit najaar organiseert Stedelijk Museum Alkmaar in samenwerking met AZ een tentoonstelling over de AZ-historie sinds 1954. Het is 14 augustus 60 jaar geleden dat AZ de eerste betaalde voetbalwedstrijd speelde. Tijd om terug te blikken naar de diepte- en hoogtepunten, de helden, de sponsoren, de fans. Voor de tentoonstelling vragen het museum de hulp van alle supporters. De medewerkers willen weten wat voor fans hét AZ-object of aandenken is dat vereeuwigd moet worden. 

Meedoen kan door een foto van het memorabele voorwerp te plaatsen op de speciale Facebookpagina van het Stedelijk Museum, met daarbij een uitleg van wat het is, welk jaar het betreft, en waarom dit voorwerp zo speciaal is. Dat mag gerust vaker dan één keer. De meest bijzondere, grappige of opvallende objecten worden, in overleg natuurlijk, geselecteerd voor de tentoonstelling. De gelukkigen worden natuurlijk uitgenodigd voor de officiële opening van de tentoonstelling.

De tentoonstelling over AZ zal vanaf 14 augustus tot eind van het jaar te zien zijn. Tegelijkertijd is ook een presentatie van jeugdboeken met het thema ‘voetbal’ van de Alkmaarse uitgeverij Kluitman te zien.

Pin It
Bekeken: 1310x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/