Alkmaar, 1 april 2014. Bewonersondernemingen van Alkmaar organiseren van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 april de Week van de Bewonersondernemingen. Voor Alkmaarders een unieke kans om kennis te maken met hun aanbod. Cursussen, workshops, demonstraties, optredens, voorstellingen, beurzen, markten, presentaties, toernooien en leuke activiteiten zijn vrij of met kortingen toegankelijk. Muziek, lekker eten,interactie, dansen, leren, mensen ontmoeten. 'Alkmaar leeft, Alkmaar doet het'.

Bij Alkmaarse huishoudens valt binnenkort een kaart in de bus met een uitnodiging van wethouder Anjo van de Ven om de Week te bezoeken. De kaart bevat vier muntjes. De muntjes zijn in te wisselen bij de buurt- en wijkcentra voor de speciale aanbiedingen van de Week van de Bewonersondernemingen. Iedere bewonersonderneming biedt deze week iets bijzonders, waarvoor met de muntjes kan worden betaald/. Van activiteit tot versnapering. Een groot deel van het programma is gratis of met korting te volgen.

De kaart bevat ook een strippenkaart die meegenomen kan worden bij het bezoek aan de bewonersondernemingen. Iedere bezoeker ontvangt een markering op de strippenkaart. Hoe meer markeringen, hoe meer lootjes de bezoeker aan de slotmanifestatie in HAL 25 op zaterdag 12 april ontvangt. De lootjes geven kans op leuke prijzen.

De feestelijke slotmanifestatie van De Week van de Bewonersondernemingen is op 12 april in HAL 25. Daar komen alle deelnemende bewonersondernemingen samen om nog een keer te laten zien wat een bezoekje aan hen zo de moeite waard maakt: filmvoorstellingen, een pannatoernooitje, een rap, korte toneelvoorstellingen, maar ook 1 op 1 informatie over alle activiteiten; alles is voorradig. Natuurlijk is er ook ruimschoots voorzien in hapjes en drankjes. Vanaf 13.00 uur staan de deuren van HAL 25 open. De slotmanifestatie sluit om 18.00 uur de deuren.

Voor het programma van de Week van de Bewonersondernemingen en de Slotmanifestatie, ga naar de website Alkmaar Doet Het



Pin It
Bekeken: 1261x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/