Alkmaar, 3 april 2014. Theatergroep Unieke Zaken uit Alkmaar is ruim voor de start van het komend theaterseizoen al volgeboekt. Op een enkele dag na is de planning gevuld met voorstellingen in theaters en op scholen in binnen- en buitenland. Een boordevol programma, waar het gezelschap ontzettend trots op is.

Ondanks het zware weer in theaterland weten artistiek leiders Peter Bolten en Mirjam Morsch hun voorstellingen goed te verkopen. "De theaterprogrammeurs weten ons steeds beter te vinden. Met velen van hen onderhouden we al jarenlange relaties. Dat werpt nu zijn vruchten af. Ze weten wat ze van ons kunnen verwachten: kwaliteit met een goede prijs", aldus Mirjam Morsch. En dat levert hen voor 2014-2015 nu al ruim 200 speelbeurten op.

De twee nieuwe producties van komend seizoen zijn natuurlijk allereerst te zien in het thuishonk in Alkmaar. Ook staat er een bijzonder samenwerkingsproject met een Alkmaarse culturele instelling op de planning, maar die blijft voorlopig nog even geheim. En natuurlijk opent Unieke Zaken regelmatig de deuren van haar eigen huistheater Fabrique Unique, want "spelen voor ons eigen publiek is toch vaak het grootste feestje!".

Unieke Zaken is het enige professionele gezelschap in de regio dat theater voor de jeugd en hun familie maakt. Het zijn eigenzinnige en humoristische producties in een mengeling van mime, objectentheater en muziek. Deze producties staan altijd in het teken van reizen: avonturen beleven, ontdekkingsreizen maken en zoektochten vol fantasie. Unieke Zaken neemt daarmee een bijzondere plaats in Noord-Holland in, waarvoor zij door het Fonds Podiumkunsten is beloond met een vierjarige subsidie.

Pin It
Bekeken: 1443x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/