Alkmaar, 3 april 2014. Woensdagavond 16 april wagen vier keurig in overhemd en das gestoken ambtenaren zich aan een mix van fysiek theater, circus, idiote waaghalzerij en über- klauterkunst die beter niet thuis uit te proberen is. ‘Die Hard meets The Office!' Dat is de Edinburgh- hit ‘Blam! van Neander Theater die deze avond in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest te beleven is.

Het spraakmakende ‘Blam!’ wordt ook wel omschreven als de optelsom van ‘Debiteuren Crediteuren’van Jiskefet, Jack-ass en Waardenberg & De Jong. Een voorstelling waarin geen woord gesproken wordt en verrast. Blam! is fysiek theater gemixt met parcours, circus en regelrechte waaghalzerij. De heren van Neander Theater hebben iets te veel naar actiefilms, Aziatische vechtdrama’s en daarbij behorende spectaculaire capriolen gekeken. Gewapend met datumstempel, kapstok of andere zaken geven zij, als de baas niet kijkt, hun tegenstander een genadeschot door het voorhoofd. De voorstelling bruist van de energie en actie. 

Toegangskaarten à € 25,- kunnen worden gereserveerd via de website van het theater of via de kassa.

Pin It
Bekeken: 1401x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/