Alkmaar/Den Haag, 4 april 2014. Medewerkers van TAQA hebben dit jaar een recordbedrag van €24.000,- opgehaald voor KWF Kankerbestrijding met de veiling van ontvangen relatiegeschenken en kerstpakketten. De cheque is aan KWF Kankerbestrijding overhandigd door TAQA’s algemeen-directeur Jan Willem van Hoogstraten.

Sinds jaar en dag organiseert TAQA en haar rechtsvoorgangers een veiling voor het goede doel waarbij medewerkers op onder meer tien kilo kaas, vele flessen wijn en champagnes en iPhone luidsprekers kunnen bieden, zo ook dit jaar. Dit jaar boden de TAQA-medewerkers het recordbedrag van €12.000 euro voor de goederen waarna TAQA het bedrag verdubbelde.

Medewerkers van TAQA doneren ieder jaar de geschenken en kerstpakketten die zij van leveranciers en relaties krijgen aan de veiling, om er vervolgens op te bieden. TAQA’s eigen ‘goededoelenveilingmeester’ Marieke Snorn spoort vervolgens de collega’s aan om genereus te bieden op de veilingitems, met groot succes.

Dit jaar kozen de medewerkers voor KWF Kankerbestrijding als doel voor de veiling. In voorgaande jaren ging de opbrengst van de veiling naar Kika, CliniClowns en de Voedselbank.

 

Pin It
Bekeken: 1797x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/