Alkmaar, 08 april 2014. Erna Winters, directeur van Bibliotheek Kennemerwaard, heeft vorige week woensdag op uitnodiging van Turkish Librarians’ Association (TLA) het 50e congres voor Turkse bibliothecarissen bijgewoond. Het congres, dat maar liefst een week duurde, vond plaats in Ankara. Winters sprak op het congres over het bibliotheekwerk in Alkmaar, Bergen, Castricum en Heerhugowaard. Ook sprak zij over haar visie op het bibliotheekwerk. “Internationale erkenning voor het vernieuwend bibliotheekwerk van Bibliotheek Kennemerwaard”, zo laat Winters weten. Op het congres kwamen onder meer bibliothecarissen van Turkse openbare bibliotheken, universiteitsbibliotheken, schoolbibliotheken maar ook uitgevers en studenten van bibliotheekopleidingen bij elkaar.

Het basisbibliotheekwerk in Turkije staat grotendeels nog in de kinderschoenen. De mensen werken er vaak onder moeilijke omstandigheden. Er is sprake van censuur en een ambtelijke omgeving. Desondanks zijn de bibliothecarissen ook enorm bevlogen volgens Winters.

Pin It
Bekeken: 1521x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/