Alkmaar, 12 april 2014. Vrijdagmiddag is de volgende stap gezet in het proces om een hoogwaardige sportvoorziening in de Westrand te realiseren. Sportcomplex De Meent is 40 jaar oud en moet gemoderniseerd en uitgebreid worden om het tekort aan overdekte sportlocaties te verkleinen. Op de plek van de oude sporthal verrijst een flexibele sporthal, die onder andere ingezet zal worden voor zaalvoetbal. Maar ook een sporthal die opgedeeld en specifiek ingericht zal worden voor bijvoorbeeld trampolinesport, turnen, schermen, tafeltennis. Voor de ROC Sport en Bewegen worden in het nieuwe pand klaslokalen gerealiseerd.

Maar dan moet het oude pand wel eerst gesloopt worden. De officiële start voor de sloop werd vrijdagmiddag verzorgd door een breed glimlachende wethouder Peter de Baat die met een graafmachine de eerste sloopwerkzaamheden mocht verrichten, en samen met  Jeroen Geurts van Vaessen BV het bouwbord onthulde.

 

Pin It
Bekeken: 1892x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/