Alkmaar, 13 april 2014. Zaterdag werd op grootse wijze het einde van week van de bewonersondernemingen ingeluid. In HAL25 was een slotmanifestatie georganiseerd waar  waar niet alleen bewoners van harte welkom waren, maar waar de ondernemingen ook kennis maakten met elkaar. Bewoners die de afgelopen week langs de diverse buurthuizen en wijkcentra zijn geweest en daar stempels hebben verzameld konden deze zaterdag verzilveren. Uiteraard was er van alles georganiseerd om de bezoekers bezig te houden.

De bewonersondernemingen konden ook zelf met elkaar om de tafel om met elkaar te praten over de transitie van gesubsidieerd wijkcentrum of buurthuis naar bewonersondernemingen. Ook organisaties die de ondernemingen daarbij met raad en daad kunnen bijstaan waren op de slotmanifestatie aanwezig. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp richtte zijn elektronisch oog op de gebeurtenissen in HAL25 en maakte deze fotoreportage, Tim Slager maakte de videoreportage.

 

 

 

Pin It
Bekeken: 1716x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/