Alkmaar, 13 april 2014. Zondag speelden de dames van Kolping Boys thuis tegen nummer 2 RKDEO. De Alkmaarders versloegen de bezoekers met 4-1. Fel en fanatiek begon de ploeg uit Oudorp aan de wedstrijd en dat leverde een vroege voorsprong op. Al in de 5e minuut gaf Potter hard voor welke door Kunst werd gepromoveerd tot goal: 1-0. RKDEO was daardoor even van slag en kwamen geen moment in de wedstrijd. In de 18e minuut verdubbelde Kolping de score. Van Ee zette goed voor en nu was Beute het eindstation: 2-0. Na 30 minuten kwamen de bezoekers weer even terug tot 2-1, maar in de 35e minuut was het toch Kolping dat weer uitliep. Van Ee had alle tijd om de goede hoek uit te zoeken en daar had zij geen moeite mee: 3-1.

Na rust ging RKDEO vol in de aanval om zo een aansluitingstreffer te maken, maar door rustig en solide verdedigen van Kolping bleef de thuisploeg eenvoudig overeind. Uit een afgeslagen corner kon Potter met een mooie trap vanaf de rechterkant de stand op 4 – 1 brengen. Na deze treffer werd er niet meer gescoord en nadert Kolping Boys RKDEO op 1 punt.

Bekeken: 1129x