Alkmaar, 14 april 2014. Toon Gerbrands heeft in goed overleg met de Raad van Commissarissen besloten na twaalf jaar zijn functie als Directeur Algemene Zaken bij AZ neer te leggen. Gerbrands blijft tot 1 september in dienst van AZ. Hij wikkelt de komende maanden de lopende zaken af, waaronder de komst van het nieuwe trainingscomplex. In meerdere gesprekken met de Raad van Commissarissen heeft de 56-jarige Gerbrands aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en een volgende stap in zijn carrière. Hij werd in 2002 aangesteld als Directeur Algemene Zaken. In zijn periode bij AZ verhuisde de club naar een nieuw stadion, won AZ het landskampioenschap, de KNVB beker en de Johan Cruijff Schaal en behaalde de club negen maal Europees voetbal. Mede onder Gerbrands' leiding werd ook de financiële gezondmaking van AZ bewerkstelligd, nadat de club na het faillissement van hoofdsponsor DSB Bank onder curatele was komen te staan.

Ik heb nog geen idee wat de toekomst mij gaat brengen", zo laat Gerbrands weten. "Ik heb nog geen aanbiedingen op zak en ik heb ook nog geen idee wat de volgende stap in mijn carrière zal zijn. Voor mijn gevoel kan ik meerdere kanten op. Daar ga ik de komende tijd over nadenken. Mijn grootste belang is nu om alle zaken bij AZ goed af te handelen en deze club door de voordeur te verlaten."d om een opvolger te vinden."

 

Pin It
Bekeken: 1315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/