Alkmaar, 17 april 2014. Vrijdag 18 april openen raadslid Dubois (OPA) en wethouder Konijn (D66) het nieuwe openbare toilet in parkeergarage Karperton. De realisatie van de voorzieningen moet bijdragen bij aan het verbeteren van de sociale veiligheid in de garage.

Wethouder Vastgoed Elly Konijn: “Alkmaar is een gastvrije stad. De toiletvoorziening in de Karperton draagt bij aan de klantvriendelijkheid. Het is een aanvullende voorziening voor onze bezoekers. Daarnaast verbeteren we bovendien direct het gevoel van veiligheid.”

De voorziening bestaat uit een herentoilet, een damestoilet, inclusief faciliteiten voor het verschonen van een baby, en een invalidentoilet. De faciliteiten bevinden zich bij de betaalautomaten en worden dagelijks schoongemaakt. Er is gekozen voor een eigentijdse uitstraling, met de nadruk op duurzaam en onderhoudsarm. Het beheer van de toiletten valt onder Coöperatie Parkeerservice U.A. Met het realiseren van het toilet geeft het college uitvoering aan het coalitieakkoord wat betreft het verbeteren van de sociale veiligheid in de parkeergarage Karperton.

Pin It
Bekeken: 1551x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/