Alkmaar, 17 april 2014. Dinsdag 15 april werden de Alkmaarse Scholen Kampioenschappen (ASK) georganiseerd door Alkmaar Sport N.V. voor de bovenbouw klassen van 11 verschillende scholen in de regio Alkmaar. Er werden 9 verschillende sporten beoefend. Hoewel de AC-fotoreportage van woensdag toonde dat het Jan Arentsz de spannende drakenbootrace won, was het het Jac P. Thijsse College (JPTS) dat over alle sporten de meeste prijzen verzamelde en zo met de ASK-titel naar huis ging.

Tijdens de Alkmaarse Scholen Kampioenschappen werd zeer sportief gestreden op diverse locaties in Alkmaar in de sporten rugby, voetbal, volleybal, basketbal, dans, atletiek, hockey, tennis en drakenbootrace. Bij elke sport viel een titel te behalen, maar de school die overall de meeste punten behaalde viel nog eens extra in de prijzen; dit jaar dus het JPTS team. Op de foto de rivalen JPTS (rood) en Jan Arentsz (wit) in de strijd om de titel bij het meidenhockey.

Op 22 mei zullen de onderbouw klassen tegen elkaar strijden in de sporten voetbal, basketbal, uni-hockey, dans en rugby.

 

Pin It
Bekeken: 1037x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/