Alkmaar, 17 april 2014. Een 90-jarige mevrouw uit Alkmaar was op woensdag 18 december 2013 boodschappen aan het doen op de Muiderwaard en werd toen beroofd door twee mannen. De diefstal is ondanks foto's van de twee daders nog altijd onopgelost.

De bejaarde vrouw pinde om 11.30 uur bij een tabakswinkel en wilde daarna boodschappen doen bij de C1000. Hier werd zij aangesproken door een man in een buitenlandse taal. Even later merkte zij dat haar pinpas uit haar jaszak was verdwenen. Zij ging meteen naar de bank om haar pas te blokkeren, maar er bleek al een aardig bedrag van haar bankrekening te zijn gehaald.

Op beelden van de supermarkt is duidelijk te zien dat de man de vrouw aanspreekt en dat ondertussen haar pas uit haar jaszak wordt gestolen door een andere man.

 

Pin It
Bekeken: 1293x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/