Alkmaar, 18 april 2014. Het afgelopen jaar heeft de gemeente Alkmaar met “De Doorbraak” een nieuwe organisatie neergezet. De vorm van de nieuwe organisatie past bij deze tijd; ze kan beter en sneller inspelen op initiatieven uit de samenleving. Een nieuwe organisatie vraagt ook om een moderne en toegankelijke vorm van huisvesting.

Het college van B&W wil met een “huisvestingsplan Alkmaar Nabij” het nieuwe werken ondersteunen. Een flexibelere en moderne huisvesting voor de gemeentelijke organisatie kan samenwerking met verschillende klanten en partners stimuleren en versterken. Tegelijkertijd moet het nieuwe huisvestingsconcept ook passen bij het veel grotere grondgebied van de aanstaande fusiegemeente met haar verschillende kernen.

Het huidige traditionele stadskantoor is te grootschalig, afstandelijk en past niet in deze visie. Eerst wordt de marktpotentie van het huidige stadskantoor onderzocht. De opbrengst uit bijvoorbeeld verhuur van een deel van het kantoor kan mogelijk een financiële basis bieden om de gemeentelijke huisvesting daadwerkelijk te veranderen. Kort na de zomer wil het college het “huisvestingsplan Alkmaar Nabij” voorleggen aan de gemeenteraad ter besluitvorming.

 

Pin It
Bekeken: 1139x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/