Bergen, 17 april 2014. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Sportraad BES werd het nieuwe sponsorcontract met de Rabobank Noord-Kennemerland officieel bevestigd. Teamleider Marketing & Communicatie Rabobank Noord-Kennemerland, Ciska Plomp, overhandigde de symbolische cheque van € 10.000,- aan Sportraad-voorzitter John de Waard. De Waard: "Wij zijn heel erg blij met deze ondersteuning van de Rabobank. Niet zo zeer voor ons zelf, maar wel voor de aangesloten leden, die zich voor op jeugd gerichte activiteiten op deze manier financieel kunnen laten ondersteunen. En dat is hard nodig, want veel verenigingen hebben het moeilijk genoeg met teruglopende ledenaantallen en sponsorgelden. En dat de Rabobank ons trouw blijft in deze moeilijke tijden waarderen we zeer."

Rabobank Noord-Kennemerland is eveneens enthousiast over de samenwerking met de Sportraad: "We hebben er alle vertrouwen in dat de Sportraad opnieuw de jeugdactiviteiten van de sportverenigingen in Bergen op de juiste wijze zal weten te beoordelen. Wij zien deze ondersteuning als een mooie manier om ons als bank sociaal te profileren en midden in de maatschappij te blijven staan. De jeugd heeft daarbij onze eerste prioriteit, omdat daar voor alle sportverenigingen en voor ons als bank een gezamenlijke toekomst ligt."

De sponsorovereenkomst behelst één jaar met de intentie om daarmee door te gaan en de Rabobank stelt € 10.000,- ter beschikking voor ondersteuning van sportactiviteiten voor de jeugd.

 

Pin It
Bekeken: 1154x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/