Alkmaar, 18 april 2014. De programmering voor de succesvolle zomerserie Zomer op het Plein is in volle gang. De organisatie heeft de grote lijnen klaar en legt de laatste hand aan het programma dat in mei verder bekend wordt gemaakt. De Zomer start vroeg met vanaf 1 juni iedere zondag straattheater bij de derde editie van Zomer in De Mare. Vanaf zondag 22 juni barst Zomer op het Plein weer los met acht weekenden lang vrij toegankelijke optredens en voorstellingen op het Canadaplein. Een zomer vol hoogtepunten met onder andere het Rabo Talentstage. 'Beste zangeres van Nederland' Berget Lewis zal samen met studenten van de Music Academy optreden.

Zondag 29 juni geven de studenten van de Music Academy, na een repetitieproces van maanden, een groot concert met zangeres Berget Lewis tijdens Rabo Talentstage. Uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’, staat ze tot ver over de grenzen met de bekendste artiesten op de grootste podia en betovert haar publiek tijdens haar uiterst succesvolle theatertours. Emotionele ballads, dampende rock & soul stampers en alles daar tussenin leveren een opwindend optreden op. Regionaal toptalent van de academie van Hogeschool Inholland begeleidt deze diva; een bijzondere kans voor studenten om ervaring op te doen. Het Talentenfonds van Rabobank Alkmaar e.o. heeft zich voor de vierde zomer op rij verbonden aan dit unieke project voor jong, muzikaal talent.

Zomer op het Plein presenteert opnieuw samen met Rabobank Alkmaar e.o. een middag lang gratis toegankelijk straattheater voor kinderen. Zondag 6 juli, aan de start van de schoolvakantie brengt het Alkmaarse Unieke Zaken 'BUZZ', een uitklapbaar minitheater, naar het plein. Ze spelen hierin Odyssee, een spetterend, fantasierijk en razendsnel stuk over oerheld Odysseus. Theatergroep Hilaria doet ook het Canadaplein aan met het visuele en humoristische spektakel Fata Morgana. De Grote Poepshow is een onsmakelijke en grappige voorstelling van Hakim over en met de rotzooi die we dagelijks produceren. En Wie Walvis komt met Moustachio, humoristisch spel voor jong en oud met een heuse Mariachi-band.

Het volledige programma voor Zomer op het Plein 2014 is vanaf woensdag 21 mei te lezen op de eigen website en op Facebook.

Pin It
Bekeken: 1780x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/