Langedijk, 21 april 2014. Zondag 20 april hebben de schapen van schaapskudde Vrolijke Schapen een flinke paas-wandeling gemaakt vanaf recreatiegebied Geestmerambacht naar het Heerhugowaardse. De kudde van 350 Schoonebeker heideschapen heeft de afgelopen weken in Geestmerambacht gegraasd en tot 19 mei is het Park van Luna aan de beurt. Niet alleen natuurlijk, ook nog eens gezellig, ook omdat er tal van activiteiten rond de kudde georganiseerd werden en worden, zoals zoeken naar paaseieren in de schapenwol. Voor ongeveer 160 lammetjes was de wandeling spannend en nieuw, maar met alle ervaren schapen in de buurt, en natuurlijk de begeleiding van Daphne Hogeweg en Ingrid Rikkers, verliep de trektocht soepel.

De schaapskudde Vrolijke Schapen organiseert het hele jaar door leuke en leerzame activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. In Park van Luna zal er onder andere op woensdag 23 april een hondenmiddag worden georganiseerd en zondag 18 mei vindt in Park van Luna de schaapscheerdag plaats. Kijk op de website van Vrolijke Schapen om te zien waar de kudde precies langsloopt en wat er nog meer te doen is.

Foto's: DNP / H. Vrenegoor

20140421 schapentocht 0001

 

Pin It
Bekeken: 1274x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/