Hoorn, 21 april 2014. De familie van de Morris Groenewegen is in alle staten om de vermissing van de 18-jarige jongen. Dinsdag werd hij voor het laatst gezien op het station in Hoorn. Naast een Facebookactie te zijn gestart, heeft familie nu ook posters opgehangen door het hele land op stations en in treinen. Ook in Alkmaar en omstreken is er breeduit geflyerd. Er is een Youtube-filmpje gemaakt van de RTVNH-uitzending over de vermissing met meer informatie. In de video legt moeder Agatha Groenewegen uit dat de familie het extra zwaar heeft omdat Morris' vader een half jaar geleden is overleden, en een maand daarvoor zijn oma.

Morris heeft een behoorlijke som geld opgenomen heeft, dus zijn moeder hoopt dat het om niet meer gaat dan tijdelijk even ellende ontvluchten, en dat hij op zijn minst even zal laten weten dat alles verder in orde is om iedereen gerust te stellen. Wie iets kan vertellen over de vermissing kan contact opnemen met de politie in Hoorn.

 

Pin It
Bekeken: 3346x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/