Alkmaar, 21 april 2014. Binnen het huidige wettelijk kader zijn weinig mogelijkheden voor mensen met een uitkering om met behoud van die uitkering onbetaalde werkzaamheden te verrichten. Feitelijk is dit alleen toegestaan als er "traditioneel vrijwilligerswerk" wordt verricht met behoud van uitkering. Bij traditioneel vrijwilligerswerk gaat het om niet verplichte activiteiten, zoals bij een kerkelijke organisaties of sportverenigingen. De gemeente en het UWV gaan in overleg om de regelgeving te verruimen, zodat mensen makkelijker actief kunnen zijn en geen gat in hun CV oplopen, ook al levert dit hen niets op.

Vanaf juni 2013 tot nu toe zijn in de regio Noord-Holland Noord 204 aanvragen geweest om te beoordelen. Hiervan zijn er 114 goedgekeurd.

Pin It
Bekeken: 1759x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/