Alkmaar, 21 april 2014. Ook in 2014 vieren FNV Bondgenoten, FNV Bouw, GroenLinks, de Partij van de Arbeid en de Socialistische Partij op 1 mei in Alkmaar samen de Dag van de Arbeid. De viering vindt plaats in Paviljoen Kinderboerderij D'Oosterhout. Roel Berghuis, sectorleider Vervoer van FNV Bondgenoten, zal de 1-mei toespraak houden. De bijeenkomst wordt muzikaal opgeluisterd door de Alkmaarse band Last Minute.

Roel Berghuis (1957) werkt vanaf 1992 bij de FNV. In 2000 werd hij vakbondsbestuurder bij FNV Bondgenoten, acht jaar als cao-onderhandelaar voor de spoorwegen; sinds kort is hij sectorleider Vervoer. Eind 2011 schreef hij in een column: "de FNV-bonden (moeten) het vakbondswerk in de sectoren en bedrijven versterken. (...) Een herkenbare FNV die dicht bij mensen staat, is naar mijn overtuiging de toekomst. Dat is voor jongeren, oudere jongeren en ouderen aantrekkelijk. Daar willen mensen van links tot rechts bijhoren."

De Alkmaarse blues-, rock- en funkformatie Last Minute speelt al 14 jaar samen; zij spelen veel covers maar ook een aantal eigen nummers. Deze band bestaat uit Erik Ankoné (28, zang) Max Sombroek (28, gitaar), Jelle Himmelreich (26, bas), Frank Ensink op Kemna (25, saxofoon), Robert Mosk (25, orgel) en Peter Ankoné (26, drums).

De viering van de Dag van de Arbeid vindt plaats in Paviljoen Kinderboerderij D'Oosterhout, Vondelstraat 31 en duurt van 19.00 uur tot circa 22.00 uur. Roel Berghuis zal zijn toespraak rond 20.15 uur houden. De toegang is gratis. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Pin It
Bekeken: 1263x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/