Alkmaar, 22 april 2014. Maandagmiddag hield de politie een 18-jarige Alkmaarder aan op verdenking van handel in drugs. De politie kwam rond 15.20 uur de verdachte tegen op de Vondelstraat. Omdat zijn snorfiets niet was voorzien van een kentekenplaat keerde de politie, maar hij was inmiddels vertrokken. Even verderop zag de politie hem weer rijden, maar de jongen probeerde er eerst op de snorfiets en later rennend vandoor te gaan. Uiteindelijk kregen de agenten hem te pakken. Bij onderzoek bleek hij in totaal zo’n 43 gram wit poeder bij zich te hebben. Het gaat hierbij waarschijnlijk om harddrugs. De snorfiets werd teruggevonden, maar deze bleek niet van diefstal afkomstig te zijn.

De politie nam de drugs is beslag. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt wegens drugshandel. Ook kreeg hij een aantal bekeuringen wegens verkeersovertredingen, zoals rijden zonder kentekenplaat en rijden zonder rijbewijs of verzekering. De verdachte is in verzekering gesteld.

Pin It
Bekeken: 1430x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/