Heerhugowaard, 22 april 2014. De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op maandagmiddag  in het Fabritiuspark in Heerhugowaard. Rond 13.40 uur reed een 67-jarige Heerhugowaardse in haar booster door het park, toen twee jongens op een bromfiets haar om een vuurtje vroegen. Toen de vrouw stopte en een aansteker pakte, gristen een van de twee haar portemonnee uit het mandje van de booster en gingen er vandoor. In de portemonnee zat een klein geldbedrag en een bankpas.

Beide verdachten hebben een licht getinte huidskleur, zwart haar en zijn ongeveer 1.70 meter lang. Zij droegen beiden donkere kleding met capuchon. Eén van hen had een lichte streep op zijn jas. De bromfiets waarop zij reden was zilverkleurig. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Heerhugowaard.

Pin It
Bekeken: 957x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/