Zondagmiddag zijn twee jongens op een snorscooter geschept door een auto. Dat gebeurde op de Marconistraat in Heerhugowaard toen ze op het fietspad reden en een automobilist plotseling met zijn auto achteruit de parkeerplaats afreed. De jongens werden geraakt vlogen door de lucht en klapten op het asfalt.

De ene kwam daarbij iets minder ongelukkig terecht dan de ander, maar de verwondingen vielen mee. Zowel de snorscooter als de auto raakten bij het incident licht beschadigd. De bestuurder van de brommer mocht na behandeling in de ambulance zijn weg vervolgen. (foto: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 4328x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/