Alkmaar, 22 april 2014. Voor een gezellige avond uit met vriendinnen staan in De Vest staan er genoeg voorstellingen op het programma. Voor rode oortjes en een glimlach heeft De Vest heeft wegens groot succes op 31 mei de voorstelling ‘Vijftig tinten- de parodie’ bijgeboekt. Geniet daarbij in Grand Café de Studio van een theatermenu, bestel direct een pauzedrankje en geniet van een ontspannen avond uit. De voorstelling is net zo goed voor hen die het boek waarop de voorstelling gebaseerd is niet hebben gelezen.

Maar er is meer te beleven, zoals de tragikomedie ‘Afterparty’, te zien op woensdag 30 april. Drie prachtige vrouwen – Carine Crutzen, Marie-Louise Stheins en Renée Fokker – zien elkaar na veertig jaar terug. Een heftige reünie, want zij delen een geheim. Ooit besloten zij een ingrijpende wending te geven aan hun leven op hun zoektocht naar geluk. Heeft die beslissing hen gebracht wat ze ervan hadden verwacht?

Onder anderen Porgy Franssen, Paul Groot en Esther Maas laten zich op donderdag 15 mei helemaal gaan in de meeslepende muziektheatervoorstelling van Stephen Sondheim: ‘Putting it together’. Een explosieve borrelavond met topacteurs, begeleid door een achtkoppig orkest. 

Toegangskaarten voor voorstellingen worden gereserveerd via de website van TAQA Theater De Vest of via de kassa.

Pin It
Bekeken: 1437x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/