Heerhugowaard, 22 april 2014. Kleinkunstenaar Bert van Baar en muzikant Paulus Vis betreden donderdag 24 april het podium in Café Cool om de toeschouwers mee te nemen voor een avond genieten van bijzondere teksten, kleine liedjes en mooie instrumenten. Bert van Baar is kleinkunstenaar en wordt met zijn teksten en liedjes gezien als een troubadour van deze tijd. Zijn eigen werk wisselt hij af met West-Friese teksten van Ina Broekhuizen-Slot. Paulus Vis studeerde aan het Sweelinck Conservatorium en bespeelt blokfluiten in allerlei soorten en maten. Ook met een saxofoon kan hij goed overweg.

Het concert begint om 20.45 uur in Café Cool aan het Coolplein 1 in Heerhugowaard. Kaarten kosten €7,50 en zijn verkrijgbaar via de website van Cool of bij de balie.

Pin It
Bekeken: 1303x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/