Dit jaar is er ook een voorjaarseditie van Alkmaar Shopping Night. Op paaszaterdag (4 april) zijn de winkels in het centrum open tot 23.00 uur. Op de Mient zijn modeshows en dansworkshops en in de stad worden trends voor fietsen, auto’s en buitenkeukens getoond.

De paashaas deelt chocola en vrolijke lentebloeiers uit en er is overal live muziek. Overdag wordt het al heel gezellig in de mooi aangeklede winkelstraten.  Een aantal horecazaken biedt een Shoppingmeal voor € 12,50, inclusief drankje. Vanaf 21 maart tot en met 4 april is er de speciale Shop en Win-actie. Meer informatie op Alkmaarshopping.nl en Facebook.

Pin It
Bekeken: 4019x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/