Maandagmiddag kreeg de Alkmaarse wijk Overdie bezoek van minister Wonen Stef Blok. De minister kwam langs om te kijken wat Alkmaar heeft gedaan om de negatieve spiraal waar Overdie in terecht was gekomen te doorbreken.

In het verbouwde wijkcentrum Overdie ging hij in gesprek met bewoners en mensen die actief hebben bijgedragen aan de positieve verandering in de wijk. Maar er werd niet alleen met elkaar gesproken, na een korte documentaire en een eenvoudige lunch stonden fietsen klaar waarmee de delegatie Overdie introk om op tal van plaatsen ook vooral te laten zien dat overdie de juiste afslag heeft gevonden en op de goede weg is.

De route eindigde bij wijkboerderij Alkmaar in park Oosterhout waar de minister bekend maakte dat hij met een goed gevoel Overdie voortijdig van de '38 wijkenlijst' zou verwijderen.

Pin It
Bekeken: 5129x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/