Alkmaar, 23 april 2014. Heerlijk genieten van een 3-gangen menu en tegelijkertijd een goed doel steunen, dit kon tijdens de Alkmaarse Restaurantweek van 31 maart tot en met 6 april. De opbrengst kwam te goede aan het Alkmaarse Kinderkookcafé. Tijdens de Restaurantweek was het bij de 18 deelnemende restaurants mogelijk om te eten voor slechts € 27,50 per persoon. € 2,50 hiervan ging naar het Kinderkookcafé, dat kookles met begeleiding geeft aan kinderen en jongeren met een beperking in het autistisch spectrum.

Door de deelnemende restaurants is maar liefst € 3593,- opgehaald; een fantastisch resultaat. De cheque werd woensdag 23 april door Promotie Alkmaar, het bureau dat de Restaurantweek organiseerde, overhandigd aan Rob de Vries en de kinderen van het Kinderkookcafé.

Aan de Alkmaarse Restaurantweek namen de volgende restaurants deel: Abby’s, Babylon, De Bonte Bengel, Bistro De 13 Balcken, Café Bali, De Buren, De Fransman, De Vestibule, De Vrolijke Pater, Grand Café Samen, Indonesisch Restaurant Deli, Lounge MIJ, Mojo’s, Rue de la Plume, Seasons, Steak, ‘t Stokpaardje en Vito.

 

Pin It
Bekeken: 1004x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/