Heerhugowaard, 23 april 2014. Het hennepteam van de politie in Noord-Holland nam woensdag gouden sieraden, waaronder ringen, kettingen en armbanden in beslag na doorzoeking van een huis en een garagebedrijf in Heerhugowaard. Bij het garagebedrijf werden acht personenauto’s in beslag genomen. Dit naar de ontdekking van een grote hennepplantage met ruim 3000 planten in augustus 2014.

Bij de doorzoeking van het garagebedrijf werd ook een volop in bedrijf zijnde hennepplantage aangetroffen met ruim 1000 planten. Bij een pand in Langedijk werd een in aanbouw zijnde hennepkwekerij gevonden. De eigenaar van deze panden, een 40-jarige man, werd op 26 augustus 2013 aangehouden na ontdekking van de omvangrijke hennepkwekerij. Om niet alleen strafrechtelijk te kunnen vervolgen maar ook crimineel verkregen winsten af te pakken, heeft het Openbaar Ministerie beslag laten leggen op de waardevolle goederen. Dit is zogeheten conservatoir beslag.

Agenten troffen de hennepkwekerij, degene waardoor de verdachte oorspronkelijk aangehouden werd, in een bedrijf in Heerhugowaard aan. Het ging om een grote, professionele kwekerij met ruim 3000 planten verspreid over acht ruimtes. Ook stonden er in het pand ruim honderd vuilniszakken vol met hennepafval. De recherche vond aanwijzingen dat sprake zou zijn van meerdere oogsten. De softdrugs zijn in beslag genomen en vervolgens vernietigd. De netbeheerder ontdekte dat de stroom buiten de meter omging. Dit zorgde voor een gevaarlijke situatie. De verdachte is inmiddels op vrije voeten gesteld, in afwachting van de strafzaak. De politie onderzoekt deze zaak verder en sluit meerdere aanhoudingen de komende tijd niet uit.

Pin It
Bekeken: 1023x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/