Petten, 29 april 2014. De grootste zandsuppletie van Nederland vindt plaats in Petten, één van de zwakke schakels aan de Noordzeekust. Nu de zandslurpers voor de kust liggen en de stenen zeedijk transformeert naar een speels duinlandschap komt Karavaan met DIJK-IN, een spectaculaire theatervoorstelling over leven onder zeeniveau. Van donderdag 8 tot en met zaterdag 17 mei. kan je met vrienden in de auto, ingeklemd tussen golven en dijk, 4,5 meter onder N.A.P. Soundscape op de autoradio, op de dijk projecties, spelers, het Groot Karavaan Orkest… Een dijkdoorbraak?

Dit is DIJK-IN van locatietheatergezelschap Prins te Paard. Radio-dj Stefan Stasse vertelt op persoonlijke reporter in de auto, terwijl de Hondsbossche en Pettemer Zeewering nog één keer tot leven komt. Eeuwen van vechten tegen het water trekken als een levend schilderij van Jeroen Bosch aan je voorruit voorbij. Inparkeren. Handrem vast, motor uit! 

De Hondsbossche en Pettemer Zeewering voldoet niet meer aan de wettelijke veiligheidseisen. Daarom wordt sinds maart de kust met zand versterkt. Vanaf juni komen er duinen en strand. Karavaanbezoekers kunnen zich nog verder onderdompelen in het thema leven onder zeeniveau door een bezoek te brengen aan het festivalprogramma in Petten. Een programma met Sandmapping, interessante documentaires, poëtische film, informatieve tentoonstellingen, beeldende kunst over de zeedijk, muziek en andere passende activiteiten. 

Van donderdag 8 mei tot en met maandag 9 juni reist theaterfestival Karavaan langs zes betekenisvolle locaties in Noord-Holland: Zeedijk Petten, Zandvoort, Missiehuis Hoorn, Ecodorp Vliegveld Bergen, Willibrord Heiloo en Slootdorp. Met locatievoorstellingen in combinatie met een
prikkelend festivalprogramma legt Karavaan verbindingen tussen kunst en diverse sectoren als water, landbouw, herbestemming en economie.

Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op de website van Karavaan. Karavaan is onderdeel van Cultuurcompagnie Noord-Holland en wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere de provincie Noord-Holland.

Pin It
Bekeken: 1247x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/