In het kader van Super Zaterdag mocht Alvoco Dames 1 zich verheugen op begeleiding van pupil van de maand Iris Dekker. Het gehandicapte team slaat zich nog goed door het eind van de competitie, mede dankzij junioren Lieke Koppies en Aniek van Diepen. Meisjes A1 coach Robert Voorend verving de vakantie vierende Sydney Paula. Hij kon niet voorkomen dat Alvoco door MBSOV uit Den Helder overklast werd in de laatste twee sets.

De Alkmaarse dames pakten voor een volle tribune de eerste set na een spannende strijd met 26-24.

Dames 1 is verzwakt op 'buiten', maar middenduo Esther Kiewitt en Janne Voorend sloegen regelmatig hard door de Helderse verdediging en er werd verder slim gespeeld. De set ging echter nipt verloren in 23-25. Daarna was de ban verbroken en moest de thuisploeg toezien hoe de nummer 2 uit de 1e klasse de wedstrijd overnam en er een eind aan maakte met 10-25 en 14-25.

Voor de Alvoco-dames staat er niets meer op het spel behalve eervol behoud van een middenpositie, wachtende tot Lisa de Graaf en Naima El Ouahhabi volgende seizoen weer terugkeren.

Pin It
Bekeken: 4493x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/