Alkmaar, 15 mei 2014. In april is Bibliotheek Kennemerwaard gestart met het project Bibliotheek voor Ondernemers. Een initiatief om ondernemers te ondersteunen bij het ondernemen. Bibliotheek Kennemerwaard organiseert interessante lezingen, workshops en netwerkmogelijkheden met andere ondernemers. Maandag 19 mei geeft Patrick Petersen, auteur van het ‘Handboek Online Marketing’ de lezing ‘Hoe contentmarketing het MKB aan handel helpt’.

Spreker, ondernemer, bestseller-auteur en docent Patrick Petersen neemt het publiek mee in de wereld van engagement, stories en aansprekende campagnes. Storytelling en engagement gaan hand-in-hand. Het is de kern van moderne marketing en biedt ondernemers grote kansen met relatief weinig inspanning. De optredens van Patrick Petersen kenmerken zich door een nuchtere mix van lachen en leren.

Bibliotheek Kennemerwaard is een uitnodigende plek voor bijeenkomsten en een prettige ruimte om te werken en te vergaderen. Maar het is ook dé plek om kennis te vergaren, dankzij onze uitgebreide collectie. Naast allerlei activiteiten is er ook een speciaal ingerichte digitale etalage voor ondernemers waar u informatie vindt om uw onderneming succesvoller te maken.

De bijeenkomst is op 19 mei om 20.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Patrick Petersen en de naam van uw organisatie. De toegang bedraagt € 20,- (excl. BTW). Betalen kan tijdens openingstijden bij de Klantenservice van de bibliotheek of op de avond van de lezing. Wie maandelijks op de hoogte gehouden wil worden over Bibliotheek voor Ondernemers kan zich via hetzelfde mailadres opgeven. Meer informatie -hier-

Pin It
Bekeken: 1556x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/